Advertorial

Βomel Τziastoudis sa – Our philosophy of contemporary design in every way

Η bömel Τζιαστούδης sa δημιουργεί και προσδίδει ύφος σε κάθε χώρο. Η bömel Τζιαστούδης sa σχεδιάζει και παρουσιάζει projects που ικανοποιούν το δικό σας γούστο και παρεμβαίνει εικαστικά σε όλο το σπίτι εφαρμόζοντας μία από τις τάσεις: modern, contemporary, classic. Οι συνεργασίες της με επώνυμες εταιρίες σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και την έμπνευση των έμπειρων αρχιτεκτόνων της bömel Τζιαστούδης sa που σχεδιάζουν κάθε γωνιά του σπιτιού, ακολουθώντας τις επιθυμίες & τις κατευθύνσεις σας, εγγυώνται το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Με αυτή τη φιλοσοφία η bömel Τζιαστούδης sa επανασχεδίασε και ενεργοποίησε το νέο και σύγχρονο τεχνολογικά site της, με μοναδικές πληροφορίες στη διεύθυνση www.tziastoudis.gr. Η ιστοσελίδα του καταστήματος διαθέτει εύχρηστο μενού και φιλική δομή που κάνει την περιήγησή σας πιο άνετη και ευχάριστη. Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που ανταποκρίνεται και παίζει σε κάθε οθόνη, ανεξαρτήτως ανάλυσης και μεγέθους.

koyzina bomel tziastoudis tessalikes epiloges epipla larisa

Με απώτερο σκοπό τη λειτουργικότητα, η bömel Τζιαστούδης sa μελετά και προτείνει λύσεις, που συνδυάζουν κομψές γραμμές, ιδέες και σύγχρονα υλικά.

Πρωτοπορώντας και πάλι, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες του χώρου όπως οι Arrital, Stosa Cucine, Leicht, Arredo για την κουζίνα ενώ σπουδαία είναι και η νέα συνεργασία της με τη BARAZZA για τα αξεσουάρ.

Η γκάμα των συνεργατών της εμπλουτίζεται με τη Nova Mobili στον χώρο της ντουλάπας. Επιλέξτε ντουλάπες με εργονομία και ιδιαίτερο στυλ, δημιουργήστε ακόμη και ένα βεστιάριο αποκτώντας όχι μόνο ένα λειτουργικό και ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο, αλλά και ένα χώρο που ξεχωρίζει για την αισθητική του.

koyzina bomel tziastoudis tessalikes epiloges epipla larisa

Η bömel Τζιαστούδης sa έχει εξελιχθεί σε ένα casual χώρο μοντέρνου σχεδιασμού και προτάσεων του σύγχρονου design, εντάσσοντας έπιπλα με γνώμονα την ποιότητα και το design. Παραμένοντας πιστή στα χαρακτηριστικά που την ανέδειξαν – ευελιξία, δημιουργικότητα, ποικιλομορφία – παρουσιάζει ακόμη και έπιπλα μπάνιου με έμφαση στο πρωτοποριακό Design, τον συνδυασμό αισθητικής, εργονομίας, λειτουργικότητας και φυσικά αξεπέραστης ποιότητας.

bömel Τziastoudis S.A., showroom: Σωκράτους 111, Λάρισα, τηλ, 2410 556010, Factory: 10ο χλμ Λάρισας- Αγιάς

Χριστούγεννα 2023
Εξώφυλλο περιοδικού
Διαβάστε τις Θεσσαλικές Επιλογές όπως τυπώνονται
Διαβάστε
DEH
FYLLIANA
mikel
Κονδυλόπουλος
ΦΑΡΜΑΚΗΣ
cosmos epipla larisa sales epipla prosfores
RE.ARCH
Μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων
adritec europe sa
alkyon hotel skiathos
panagiotopoulos kataskeyastikh larisa
Μαργαρίτης Πρίφτης Φούρλας
the medical project
aimogiagnosi
cps
FIORENTINO
xasampaliotis
ΚΑΨΙΩΧΑΣ
asteras
dalamagas
ground plan
Investa
iakentro exvsvmatikh
KALEMHS
monotech
Plitsi
thessalikes epiloges tilefono diafimisi
kaloghroy
MARIA KOKKA
papatriantafylloy
ΚΛΙΑΦΑ
Prapas
Μαξιμιάδης
koufoma-larisa
Δήμος Λαρισαίων