Advertorial

Καλοκαιρινά φορέματα – 3 tips σχετικά με το μήκος που θα επιλέξετε

Θέλετε να απολαύσετε την ελευθερία και την αέρινη διάθεση που προσφέρουν τα καλοκαιρινά φορέματα; Επιλέξτε το κατάλληλο μήκος και χαρείτε τα!

Πώς να φορέσετε ιδανικά τα αγαπημένα σας mini καλοκαιρινά φορέματα;

Το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες αυξάνονται και είναι λογικό όλοι να αναζητούμε τη δροσιά μέσα από τις ενδυματολογικές μας επιλογές. Τα φορέματα καλοκαιρινά αποτελούν μια από τις δημοφιλέστερες προτάσεις για κάθε γυναίκα τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι ανάλαφρα και αέρινα, ενώ προσφέρουν τεράστια ευελιξία ως προς τη χρήση τους. Μπορούν να φορεθούν άνετα από νωρίς το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι αργά τη νύχτα σε διάφορες περιστάσεις. Σε περίπτωση που σας αρέσουν τα μίνι φορέματα, μια καλή συμβουλή θα ήταν να τα προτιμήσετε με μακρύ μανικάκι. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να προστατευθείτε ακόμα και αν το δροσερό αεράκι ενισχυθεί ειδικά τα καλοκαιρινά βράδια. Επιπλέον, αξίζει να αποκτήσετε κοντά φορεματάκια σε ανοιχτά χρώματα για να αποφύγετε την ηλιακή ακτινοβολία και να μεγιστοποιήσετε το αίσθημα δροσιάς που νιώθετε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι επιβάλλεται να επιλέξετε προτάσεις για ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

Happy smiling adult woman in dress with hat bouquet of wildflowers. Middle-aged female in summer meadow with wild grasses. Nature, beauty, fashion, joy, health, happiness, people 40s of age concept

Με τι αξεσουάρ να συνδυάσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα;

Τα καλοκαιρινά φορέματα αποτελούν μια από τις αγαπημένες ενδυματολογικές επιλογές για το καλοκαίρι. Με ελάχιστα διακριτικά αξεσουάρ μπορούν να σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο, το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις. Σαφώς και μια oversized τσάντα σε έντονο χρώμα είναι μια εξαιρετική πρόταση για τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα εάν θέλετε να την κρατήσετε από το πρωί και ανησυχείτε για το πώς θα χωρέσετε όλα τα απαραίτητα. Επίσης, ένα καπέλο ενδείκνυται για προστασία από τον ήλιο. Για τον ίδιο λόγο, σας συμβουλεύουμε να εμπιστευθείτε τα κατάλληλα γυναικεία γυαλιά ηλίου για την καθημερινότητά σας. Επιλέξτε γυαλιά που προστατεύουν από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν το προσωπικό σας στυλ και τονίζουν το ενδυματολογικό σας σύνολο με τον καλύτερο τρόπο. Απολαύστε προστασία και ταυτόχρονα ενισχύστε το look σας με υπέροχα αξεσουάρ που πλαισιώνουν κάθε τύπο προσώπου.

Καλοκαιρινά φορέματα – ποιο είναι το ιδανικό μήκος;

Γι’ αυτό το καλοκαίρι, αρκετά μήκη φαίνεται να κυριαρχούν στις τάσεις. Προσέξτε μονάχα να επιλέξετε το μήκος που κολακεύει τον σωματότυπό σας και σας επιτρέπει να αισθάνεστε ελεύθερες και άνετες. Τα μάξι φορέματα θα πρέπει να ακολουθούν την σιλουέτα σας, ιδιαίτερα εάν θέλετε να κολακεύσετε τις καμπύλες σας και ανησυχείτε για το σχήμα που δημιουργείται. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα μάξι φόρεμα με ένα μεσάτο τζιν τζάκετ, έτσι ώστε να τονίσετε την κλεψύδρα και να αποφύγετε τον υπερβολικό όγκο. Από την άλλη μεριά, προσέξτε πώς φαίνονται τα μίντι φορέματα που τελειώνουν ακριβώς κάτω από το γόνατο. Εάν επιθυμείτε να κερδίσετε ύψος, τότε καλό είναι να προτιμήσετε πιο κοντά φορέματα ή αντιθέτως να επιλέξετε ένα μάξι φόρεμα με διακριτές γραμμές. Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει ένας καθολικός κανόνας που να ανταποκρίνεται σε κάθε περίπτωση. Αντίθετα, θα πρέπει να κρίνετε με βάση το δικό σας στυλ αλλά και το σώμα σας. Με αυτό τον τρόπο, είναι σίγουρο ότι θα επωφεληθείτε από τα πιο θηλυκά και εντυπωσιακά φορέματα στην αγορά!

 

Χριστούγεννα 2023
Εξώφυλλο περιοδικού
Διαβάστε τις Θεσσαλικές Επιλογές όπως τυπώνονται
Διαβάστε
ΕΣΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
DEH
FYLLIANA
mikel
Κονδυλόπουλος
ΦΑΡΜΑΚΗΣ
cosmos epipla larisa sales epipla prosfores
RE.ARCH
Μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων
adritec europe sa
alkyon hotel skiathos
panagiotopoulos kataskeyastikh larisa
Μαργαρίτης Πρίφτης Φούρλας
the medical project
aimogiagnosi
cps
FIORENTINO
xasampaliotis
ΚΑΨΙΩΧΑΣ
asteras
dalamagas
ground plan
Investa
iakentro exvsvmatikh
KALEMHS
monotech
Plitsi
thessalikes epiloges tilefono diafimisi
kaloghroy
MARIA KOKKA
papatriantafylloy
ΚΛΙΑΦΑ
Prapas
Μαξιμιάδης
koufoma-larisa
Δήμος Λαρισαίων