Advertorial

«Μελωδικές Περιπλανήσεις» του Θωμά Αστερίου

Είκοσι χρόνια δισκογραφίας, ένα νέο διπλό άλμπουμ, 38 τραγούδια και 140 συντελεστές

Κυκλοφορεί το διπλό πολυσυμμετοχικό άλμπουμ 38 ασμάτων, με τίτλο «Μελωδικές περιπλανήσεις» σε στίχους του καταξιωμένου Λαρισαίου δημιουργού Θωμά Αστερίου.

Τα 38 αυτά άσματα δημιουργήθηκαν σε αρμονική και μελωδική συνεργασία με χαρισματικούς και εξαιρετικούς μουσικοσυνθέτες, μαέστρους, μουσικούς, ενορχηστρωτές, ηχολήπτες, ερμηνεύτριες και ερμηνευτές. Είναι μία συλλογή με νέα ακυκλοφόρητα ελληνικά τραγούδια καθώς και με τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει στα είκοσι χρόνια της δισκογραφικής πορείας του Θωμά Αστερίου με συμμετοχή του ως στιχουργός σε έντεκα δισκογραφικές παρουσίες.

Στο σύνολο τους όλοι οι συντελεστές που συνεργαστήκαν σε αυτό το διπλό cd είναι κοντά στους 140. Συμμετέχουν καλλιτέχνες τριών γενεών που ζούνε και καλλιτεχνούνε ανά την Ελλάδα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κατερίνη, Πλαταμώνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, Τρίκαλα, Κοζάνη, Καρδίτσα, Πρέβεζα, Λιτόχωρο, Βελβεντό, Λαμία, Ελασσόνα αλλά και το εξωτερικό Μόναχο Γερμανίας, Νέα Υόρκη και Τάρμπον Σπρίνγκς Φλώριδα της Αμερικής.

Ο Λαρισαίος στιχουργός, επιμελητής και παραγωγός της δισκογραφικής αυτής καταγραφής δηλώνει ότι είναι διπλή η χαρά του διότι οι περισσότεροι των συντελεστών του διπλού αυτού δίσκου, είναι αγαπημένοι παλιοί και νέοι φίλοι, συνεργάτες και συνοδοιπόροι του, οι οποίοι με χαρά, ψυχική διάθεση και ανιδιοτέλεια συμβάλλανε στην ολοκλήρωση και στην κυκλοφορία του διπλού αυτού δίσκου και τους ευχαριστεί από καρδιάς τον καθένα ξεχωριστά.
Ειδικότερα, συμμετέχουν οι Μουσικοσυνθέτες: Σπύρος Σκορδίλης, Δημήτρης Χιονάς, Παναγιώτης Στεργίου, Θανάσης Μυλωνέρος, Στάθης Σταμελόπουλος, Πέτρος -Στάϊκος Λαγγούρας, Χριστόφορος Ζησούλης, Βαγγέλης Τσιαπλές, Γρηγόρης Μητρόπουλος, Κώστας Πιτταδάκης, Ζάχος Καραμπάσης, Άκης Καντέρης, Νίκος Θεοδωρίδης, Θωμάς Γκόγκος των Ανφάν Γκατέ, Αντώνης Βλαχογιώργος και ο Μιχάλης Τερζής. Παρούσες δηλώνουν και τρεις γυναίκες μουσικοσυνθέτριες, η Ζωή Τηγανούρια, η Χάρις Τσεκούρα και η Κατερίνα Σκόδρα, όπως και η υπεύθυνη jazz διασκευής Έλενα Γκατζά.

Τα 36 τραγούδια που περιλαμβάνονται στις «Μελωδικές περιπλανήσεις», ερμηνεύουν οι: Μπάμπης Τσέρτος, Κώστας Σμοκοβίτης, Αγάθωνας Ιακωβίδης, Λάμπρος Καρελάς των παιδιών της Πάτρας, Κατερίνα Τσιρίδου, Χριστόφορος Ζησούλης, Κώστας Πιτταδάκης, Μανώλης Χατζημανώλης, Αφεντούλα Ραζέλη, Λιζέτα Νικολάου, Ζάχος Καραμπάσης, Νίκος Βολιώτης, Τάσος Καζαντζίδης, Γιώργος Αποστολόπουλος, Χριστίνα Ιερωνυμάκη, Νίκος Οικονομίδης, Στάθης Σταμελόπουλος, Ειρήνη Λαΐδου, Δημήτρης Μπουρνάκας, Θωμάς Σκοτίδας, Τζένη Μπάτη, Στέλιος Τζανετής, Αλέξανδρος Τσιωνάς, Αθηνά Κρικέλη, Χρήστος Παπαχρήστος, Θωμάς Στεργίου, Ρούλα Καζαντζίδη, Αχιλλέας Μοχλούλης, Δημήτρης Γκόγκος, Ελίνα Ζιάκα, Θάνος Ανδρίτσιος, Λίνα Αλατζίδου, Πάνος Κράϊας, Έλενα Γκατζά, Μαρίκα Φωτοπούλου, Μαρία Μπέλλου και Θηρίμαχος Πάκας.

Ζωγράφος των έργων τέχνης του cd είναι η διεθνούς φήμης εικαστικός Χάρις Τσεκούρα, το μάστερινγκ των ασμάτων επιμελήθηκε ο πολύ γνωστός ηχολήπτης Βασίλης Γεωργόπουλος, την επιλογή σειράς των ασμάτων έχει ο μαέστρος Πέτρος Στάϊκος Λαγγούρας, την επιμέλεια Φωτογραφίας ο Φώτης Νατσιούλης και την γραφιστική επιμέλεια η Θωμαή Φωτίου Koukida Graphic Design.
Για την προώθηση του διπλού αυτού δίσκου στην Ελλάδα και το εξωτερικό συμβάλλουν το παγκόσμιο Δίκτυο Περραιβία και η ELLOPIA New York USA της Αθηνάς Κρικέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδα του cd στο facebook «Θωμάς Αστερίου cd Μελωδικές περιπλανήσεις».

 

Χριστούγεννα 2023
Εξώφυλλο περιοδικού
Διαβάστε τις Θεσσαλικές Επιλογές όπως τυπώνονται
Διαβάστε
DEH
FYLLIANA
mikel
Κονδυλόπουλος
ΦΑΡΜΑΚΗΣ
cosmos epipla larisa sales epipla prosfores
RE.ARCH
Μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων
adritec europe sa
alkyon hotel skiathos
panagiotopoulos kataskeyastikh larisa
Μαργαρίτης Πρίφτης Φούρλας
the medical project
aimogiagnosi
cps
FIORENTINO
xasampaliotis
ΚΑΨΙΩΧΑΣ
asteras
dalamagas
ground plan
Investa
iakentro exvsvmatikh
KALEMHS
monotech
Plitsi
thessalikes epiloges tilefono diafimisi
kaloghroy
MARIA KOKKA
papatriantafylloy
ΚΛΙΑΦΑ
Prapas
Μαξιμιάδης
koufoma-larisa
Δήμος Λαρισαίων