Advertorial

Μια πηλιορείτικη κατοικία που αγναντεύει τη θάλασσα

Κτισμένο, προ 20ετίας και τοποθετημένο σε ένα οικόπεδο 1,5 στρεμμάτων, με τρόπο που να το καθιστά περίοπτο, και με σχεδιασμό πολύ κοντά στην παραδοσιακή πηλιορίτικη αρχιτεκτονική, το σπίτι διέθετε μια καλή εσωτερική διαρρύθμιση, που ελάχιστα χρειάστηκε να τροποποιηθεί μετά την πρόσφατη αγορά του από τους σημερινούς ιδιοκτήτες.

Τα 160τ.μ. του, μοιράζονται σε τρεις ορόφους. Στον 1ο όροφο, φιλοξενούνται το καθιστικό, η τραπεζαρία και η κουζίνα σε ενιαία διάταξη, και το wc των ξένων. Στον 2ο όροφο, δύο υπνοδωμάτια, το κυρίως μπάνιο και ένα μικρό καθιστικό, ενω στο ισόγειο, ο ξενώνας παρέχει ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας καθώς διαθέτει, εκτός από το υπνοδωμάτιο, καθιστικό, μπάνιο κουζίνα και δική του, ανεξάρτητη από το υπόλοιπο σπίτι, είσοδο.


Η ανακαίνιση στο εσωτερικό υπήρξε ριζική.Μπάνια, κουζίνες, ντουλάπες ακόμη και το τζάκι που προυπήρχαν, ξηλώθηκαν επανασχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από την αρχή, με τρόπο που να εξασφαλίζονται, όλες οι σύγχρονες ανέσεις από άποψη λειτουργικότητας αφενός, ένα περιβάλλον που να αποπνέει ηρεμία και ζεστασιά, αφετέρου.

Αιωνόβια πλατάνια, πανύψηλες βελανιδιές, φλαμουριές, καστανιές, είναι μόνο ελάχιστα από την ατέλειωτη ποικιλία των δέντρων αυτού του τόπου, που αγκαλιάζουν το σπίτι, καθιστώντας την επαφή με τη φύση …απολαυστικά υποχρεωτική, ενώ είναι αδύνατο να αποφύγει κανείς τη φράση κλισέ «υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο», όταν εδώ, βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της, από την ανατολική κύρια όψη του οικήματος.

Ένα εξοχικό σπίτι, σχεδιασμένο με προδιαγραφές μόνιμης κατοικίας. Αυτό ήταν εξάλλου, το ζητούμενο των ιδιοκτητών, καθώς η ζωή τους εκεί όλο το χρόνο αποτελεί για εκείνους ένα στόχο – όνειρο, στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.
Τους το εύχομαι από καρδιάς!

Χριστούγεννα 2023
Εξώφυλλο περιοδικού
Διαβάστε τις Θεσσαλικές Επιλογές όπως τυπώνονται
Διαβάστε
ΕΣΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
DEH
FYLLIANA
mikel
Κονδυλόπουλος
ΦΑΡΜΑΚΗΣ
cosmos epipla larisa sales epipla prosfores
RE.ARCH
Μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων
adritec europe sa
alkyon hotel skiathos
panagiotopoulos kataskeyastikh larisa
Μαργαρίτης Πρίφτης Φούρλας
the medical project
aimogiagnosi
cps
FIORENTINO
xasampaliotis
ΚΑΨΙΩΧΑΣ
asteras
dalamagas
ground plan
Investa
iakentro exvsvmatikh
KALEMHS
monotech
Plitsi
thessalikes epiloges tilefono diafimisi
kaloghroy
MARIA KOKKA
papatriantafylloy
ΚΛΙΑΦΑ
Prapas
Μαξιμιάδης
koufoma-larisa
Δήμος Λαρισαίων