Advertorial

Το Praktiker Λάρισας ανανεώθηκε!

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του καταστήματός της στη Λάρισα, το οποίο καλωσορίζει τους πελάτες του πιο όμορφο, φρέσκο και φιλόξενο από ποτέ.

Το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα, παρέχει ένα μοναδικό αγοραστικό ταξίδι στους επισκέπτες, απαντώντας στις τάσεις της εποχής και καλύπτοντας τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους. Πλέον, το ανανεωμένο κατάστημα διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο τμήμα Κήπου & Outdoor Living υπό το concept «Urban Kipos», κατηγορία στην οποία η Praktiker πρωταγωνιστεί προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις για τη δημιουργία πράσινων οάσεων στο μπαλκόνι, τον κήπο ή την ταράτσα μας. Ταυτόχρονα, διαθέτει νέες εκθέσεις επίπλων και ειδών υγιεινής, αλλά και μια ολοκαίνουρια έκθεση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών (355τμ) με επώνυμα brands σε ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες και μικροσυσκευές, στις οποίες βρίσκουμε ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, αναγνωρίζοντας το ανανεωμένο κατάστημα της Praktiker στην πόλη μας ως τον απόλυτο προορισμό για κάθε μας ανάγκη. Ακόμη, μοναδικές υπηρεσίες αναμένουν τους επισκέπτες του καταστήματος, μεταξύ των οποίων οι Kipos & Interior Experts, που μας καλούν να φτιάξουμε το σπίτι, το μπαλκόνι, τον κήπο ή την ταράτσα των ονείρων μας!

πρακτικερ λαρισα

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της ανακαίνισης, πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες βελτιώσεις στις υποδομές του καταστήματος, όπως φυτεύσεις περισσότερων από 350 φυτών στην πρόσοψη του καταστήματος, μεταμορφώνοντάς το κατάστημα σε μία όαση οξυγόνου, ανανέωση του φωτισμού με τεχνολογία led, για μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και ανανέωση των πατωμάτων του. Επίσης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμπεριληπτική και άνετη εξυπηρέτηση για όλους τους επισκέπτες του καταστήματος, η Praktiker έχει φροντίσει μεταξύ άλλων και για την παροχή WC ΑμεΑ, αλλά και αλλαξιέρας για βρέφη. Επίσης, σε συνεργασία με την Blink & την Globalsat, στο parking του καταστήματος αναμένει τους οδηγούς ένας διπλός σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

πρακτικερ λαρισα

Σημειώνεται, πως η ομάδα του Praktiker Λάρισας αποτελείται από 52 εργαζόμενους οι οποίοι συμμετέχουν τακτικά σε εκπαιδεύσεις, για την εξέλιξή τους, αλλά και για θέματα που αφορούν στο κατάστημα και την εξυπηρέτηση πελατών. Ακόμη, το κατάστημα, με τη συνδρομή των εργαζομένων του, συνεισφέρει ενεργά και παίρνει θέση σε θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία και το περιβάλλον. Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε ως συνέχεια του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης και ανανέωσης των καταστημάτων που ξεκίνησε η Praktiker Hellas το 2016, με στόχο της εταιρίας τη σταδιακή ανανέωση όλων των καταστημάτων του δικτύου της.

Διεύθυνση: Λαρίσης Τρικάλων και Φαρσάλων, 415 00, Λάρισα | 800 100 1122. Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-21:00, Σάββατο 08:00-20:00

Χριστούγεννα 2023
Εξώφυλλο περιοδικού
Διαβάστε τις Θεσσαλικές Επιλογές όπως τυπώνονται
Διαβάστε
DEH
FYLLIANA
mikel
Κονδυλόπουλος
ΦΑΡΜΑΚΗΣ
cosmos epipla larisa sales epipla prosfores
RE.ARCH
Μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων
adritec europe sa
alkyon hotel skiathos
panagiotopoulos kataskeyastikh larisa
Μαργαρίτης Πρίφτης Φούρλας
the medical project
aimogiagnosi
cps
FIORENTINO
xasampaliotis
ΚΑΨΙΩΧΑΣ
asteras
dalamagas
ground plan
Investa
iakentro exvsvmatikh
KALEMHS
monotech
Plitsi
thessalikes epiloges tilefono diafimisi
kaloghroy
MARIA KOKKA
papatriantafylloy
ΚΛΙΑΦΑ
Prapas
Μαξιμιάδης
koufoma-larisa
Δήμος Λαρισαίων