Advertorial

Η ΖΑΒΑΛΟΣ – CΑRTONTEC ΑΕ ηγείται του μέλλοντος στον κλάδο της συσκευασίας

Η Αντιπρόεδρος κ. Φρειδερίκη Ζάβαλου και ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Βαλάντης Ζαχαρής παρουσιάζουν το επιχειρηματικό όραμα της λαρισαϊκής εταιρείας

Η ΖΑΒΑΛΟΣ – CΑRTONTEC ΑΕ είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία, με δυναμική παρουσία στον κλάδο των χάρτινων συσκευασιών, με εξειδίκευση στην παραγωγή κυματοειδούς χαρτονιού, χαρτοκιβωτίων και χαρτοτελάρων καθώς και παρελκόμενων υλικών συσκευασίας από χαρτόνι με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας. Ο πλήρως αναβαθμισμένος μηχανολογικός εξοπλισμός δίνει την δυνατότητα παραγωγής μιας ευρείας γκάμας προϊόντων υψηλής ποιότητας που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες για την ασφαλέστερη αποθήκευση και μεταφορά προϊόντων. Στη συνέντευξη που ακολουθεί η Αντιπρόεδρος της ΖΑΒΑΛΟΣ – CΑRTONTEC ΑΕ κ. Φρειδερίκη Ζάβαλου και ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Βαλάντης Ζαχαρής παρουσιάζουν την πορεία ανάπτυξης και αφοσίωσης που οδήγησε την εταιρεία στην κορυφή του κλάδου. Μια πορεία που στηρίζεται σε αξίες, καινοτομία και συνεχή προσαρμογή συνδιαμορφώνοντας μέλλον του κλάδου της συσκευασίας.

 

Φρειδερίκη Ζάβαλου – Αντιπρόεδρος της ΖΑΒΑΛΟΣ – CΑRTONTEC ΑΕ

 

Κυρία Ζάβαλου, πως ξεκίνησε η CARTONTEC και ποια η θέση της εταιρείας σήμερα στον χώρο;

H ΖΑΒΑΛΟΣ AE CARTONTEC ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της συσκευασίας το 1991. Αρχικά με την παραγωγή υλικών συσκευασίας, ενώ τα επόμενα χρόνια στράφηκε στην παραγωγή χαρτοκιβωτίων. Επενδύοντας συνεχώς τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και σε κτιριακές εγκαταστάσεις έφτασε το 2006 στην καθετοποίηση της παραγωγικής της διαδικασίας.

Έκτοτε ακολουθώντας μια συνεχόμενη πορεία ανάπτυξης, με πολλές επενδύσεις αποτελεί πλέον μια πλήρως εκσυγχρονισμένη μονάδα παραγωγής ειδών συσκευασίας από κυματοειδές χαρτόνι. Σήμερα κατέχει μία πολύ σημαντική θέση στην αγορά αποτελώντας μία από τις πιο ισχυρές μονάδες παραγωγής ειδών συσκευασίας στην Ελλάδα.

Ποια είναι η παραγωγική δυναμικότητα της εταιρείας και σε ποια αντικείμενα εξειδικεύεται;

Η παραγωγική δυναμικότητα της μονάδα αγγίζει τους 40.000 τόνους ετησίως, με δυνατότητα παραγωγής πληθώρας προϊόντων. Συγκεκριμένα εξειδικεύεται στην παραγωγή χαρτοκιβωτίων προς βιομηχανική χρήση, χαρτόδισκων, χαρτοτελάρων και ειδικών συσκευασιών ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Ο πλέον σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και η κατάρτιση των ανθρώπων της καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών της για συσκευασία.

Ποιο είναι το πελατολόγιο της CARTONTEC και σε ποιους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας απευθύνονται τα προϊόντα σας;

Η εταιρεία κατέχει ένα πολύ σημαντικό μερίδιο αγοράς μετρώντας πλήθος πελατών από όλους τους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ειδικότερα πολλοί από τους πελάτες μας προέρχονται από τους τομείς των τροφίμων, της ποτοποιίας, της κονσερβοποιίας, της γαλακτοβιομηχανίας, της υγείας και πολλών ακόμη, με επίκεντρο πάντοτε την εξυπηρέτηση και ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων.

Βαλάντης Ζαχαρής – Οικονομικός Διευθυντής

 

Κύριε Ζαχαρή, ποια είναι η οικονομική θέση της εταιρείας σήμερα;

Η ΖΑΒΑΛΟΣ ΑΕ κατάφερε να παραμείνει υγιείς και να διευρύνει το μερίδιό της στην αγορά μένοντας πιστή στις αξίες της που αφορούν τη συνεχή παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς και την ανάπτυξή της βάσει αυτών. Επίσης σημαντικοί παράγοντες που συνέβαλαν στη διατήρηση της υγιούς οικονομικής της θέσης είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με την πελατεία της, ο έλεγχος των χρηματοοικονομικών της, των κοστολογίων της, ο σεβασμός και η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού. Η οικονομική θέση της ΖΑΒΑΛΟΣ ΑΕ σήμερα είναι πολύ σημαντική, αυξάνοντας τόσο τους τζίρους της όσο και τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά. Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από τους οικονομικούς της δείκτες οι οποίοι παρουσιάζονται στα- θερά θετικοί κάθε χρονιά.

Ποιος είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός της CARTONTEC;

Ο στρατηγικός στόχος της ΖΑΒΑΛΟΣ ΑΕ είναι η συνεχόμενη δυναμική παρουσία στον χώρο, κάνοντας συνεχώς νέες επενδύσεις σε τεχνολογία, υποδομές αλλά και ανθρώπινο δυναμικό έχοντας πάντα ως κύριο μέλημά της, τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. Σημαντική παράμετρο αποτελεί η ενσωμάτωση του ψηφιακού μετασχηματισμού στο σύνολο των λειτουργιών της καθώς και η εφαρμογή και αναζήτηση βιώσιμων πρακτικών σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.

Χριστούγεννα 2023
Εξώφυλλο περιοδικού
Διαβάστε τις Θεσσαλικές Επιλογές όπως τυπώνονται
Διαβάστε
DEH
FYLLIANA
mikel
Κονδυλόπουλος
ΦΑΡΜΑΚΗΣ
cosmos epipla larisa sales epipla prosfores
RE.ARCH
Μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων
adritec europe sa
alkyon hotel skiathos
panagiotopoulos kataskeyastikh larisa
Μαργαρίτης Πρίφτης Φούρλας
the medical project
aimogiagnosi
cps
FIORENTINO
xasampaliotis
ΚΑΨΙΩΧΑΣ
asteras
dalamagas
ground plan
Investa
iakentro exvsvmatikh
KALEMHS
monotech
Plitsi
thessalikes epiloges tilefono diafimisi
kaloghroy
MARIA KOKKA
papatriantafylloy
ΚΛΙΑΦΑ
Prapas
Μαξιμιάδης
koufoma-larisa
Δήμος Λαρισαίων