Advertorial

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Νικόλαος Γκαμπλιάς | Βασιλική Γκαμπλιά και συνεργάτες

To κέντρο της επιχειρηματικής σας ζωής... δίπλα σας εμείς

Νικόλαος Γκαμπλιάς
Οικονομολόγος MBA, MAC, AUDITING (AIA)
«Γνωρίζουμε σε βάθος τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας και της ελληνικής επιχείρησης και τη γνώση αυτή θέλουμε και μπορούμε να την εφαρμόσουμε στην επιχείρησή σας καθιστώντας την περισσότερο βιώσιμη και κερδοφόρα».

Εξειδίκευση και ποιότητα

Η επιχείρηση είναι η πρώτη πιστοποιημένη με ISO στην Ελλάδα η οποία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας από το 2003 για την παροχή οικονομολογικών, λογιστικών, φοροτεχνικών και ελεγκτικών υπηρεσιών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ΙSO 9001:2015. Διαθέτει διευρυμένο πελατολόγιο με καταξιωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, στις οποίες εξασφαλίζει υψηλή αποδοτικότητα, παραγωγικότητα και αναπτυξιακό προσανατολισμό. Η επιχείρησή μας διέπεται από αδιαπραγμάτευτες αξίες, ποιότητας και συνέπειας, συμβάλλοντας τεκμηριωμένα στις επιχειρηματικές σας αποφάσεις.

Εμπειρία & Εξειδίκευση

Το γραφείο μας με το εξειδικευμένο προσωπικό που απασχολεί ανταπεξέρχεται με επιτυχία στις δύσκολες προκλήσεις με απώτερο στόχο την παροχή ευρείας γκάμας υπηρεσιών σε ένα διευρυμένο πελατολόγιο. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της επιχείρησής μας είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ και κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων οικονομικής κατεύθυνσης, οι οποίοι διαθέτουν μακροχρόνια εργασιακή εμπειρία σε όλο το εύρος των αντικειμένων του επαγγέλματος.

Υποστηρίζουμε:

• Επιχειρήσεις
• Αγροτικές επιχειρήσεις
• Συνεταιρισμούς
• Νεοφυείς επιχειρήσεις
• Ν.Π.Δ.Δ. & Ο.Τ.Α.

Απευθυνόμαστε και υποστηρίζουμε επιχειρήσεις πάσης φύσεως, μορφής και δραστηριότητας. Αφουγκραζόμαστε τις διαρκείς αλλαγές στο φορολογικό και οικονομικό γίγνεσθαι και ανταποκρινόμαστε με υψηλή τεχνογνωσία και επαγγελματική επάρκεια στις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις. Γιατί στην επιχείρησή μας κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και ξεχωριστά αντιμετωπίζεται.

 

Με τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε κάνουμε τα επιχειρηματικά σας όνειρα πραγματικότητα.

 

Η επιχείρηση Νικόλαος Γκαμπλιάς – Βασιλική Γκαμπλιά και Συνεργάτες δραστηριοποιείται στον χώρο των οικονομολογικών, λογιστικών, φοροτεχνικών και ελεγκτικών υπηρεσιών από το 1983. Η δυναμική και καταλυτική
παρουσία της στις επιχειρηματικές εξελίξεις της οικονομικής ζωής την καθιέρωσε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρηματικών συμβούλων, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς.

 

Ό,τι κι αν κρύβει το μέλλον, εδώ είστε σίγουροι.

 

Βασιλική Γκαμπλιά
Οικονομολόγος MBA, MSc Εφαρμοσμένη Ελεγκτική, ACCA
«Εργαζόμαστε με υψηλά standards επαγγελματικής δεοντολογίας, έχοντας εις βάθος γνώση της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας και αξιοποιούμε το κύρος και την τεχνογνωσία της εταιρείας μας προς όφελος κάθε πελάτη μας».

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

• Λογιστικές Υπηρεσίες
Οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων, μηχανοργάνωση επιχειρήσεων, κοστολογική οργάνωση, λογιστική υποστήριξη αγροτικών επιχειρήσεων, μισθοδοσία, λογιστική υποστήριξη ΝΠΔΔ και ΟΤΑ.
• Φορολογικός προγραμματισμός
Φορολογική συμβουλευτική, φορολογικά σενάρια και λύσεις, φορολογικοί έλεγχοι, ενδοομιλικές συναλλαγές.
• Συμβουλευτική
Οικονομική συμβουλευτική, εξωτερική οικονομική διεύθυνση, χρηματοοικονομικός προγραμματισμός, αξιολόγηση επενδύσεων, τραπεζικός προγραμματισμός, εξωδικαστικός συμβιβασμός.
• Ελεγκτικές υπηρεσίες
Εσωτερικός έλεγχος επιχειρήσεων, ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ, διαχειριστικοί έλεγχοι, ειδικές εκκαθαρίσεις, έμμεσες τεχνικές ελέγχου, αναλώσεις κεφαλαίου.
• Επιχειρηματικός σχεδιασμός
Στρατηγικός σχεδιασμός, επιχειρηματικά σχέδια, προϋπολογισμοί, μάνατζμεντ, ιδρύσεις – μετατροπές – συγχωνεύσεις εταιρειών, σχεδιασμός και διαχείριση ομάδων παραγωγών.
• Αναπτυξιακός σχεδιασμός
Αναδιαρθρώσεις – εξυγιάνσεις, επανεκκίνηση επιχειρήσεων, νεοφυείς επιχειρήσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και νόμοι, προγράμματα αγροτικών εκμεταλλεύσεων, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

 

Άμεση υποστήριξη με σύγχρονες οικονομικές μεθόδους για «προστασία» από τυχόν απειλές και αξιοποίηση ευκαιριών γιατί το μέλλον των επιχειρήσεων ανήκει σε αυτές που το προγραμματίζουν.

 

Επικοινωνία:
Ηλιοδώρου 12 (Τρίγωνη πλατεία) | Τηλ.: 2410 6274904 | Fax: 2410 627495 | Email: gamplias@otenet.gr | www.gamplias.gr

Χριστούγεννα 2023
Εξώφυλλο περιοδικού
Διαβάστε τις Θεσσαλικές Επιλογές όπως τυπώνονται
Διαβάστε
DEH
FYLLIANA
mikel
Κονδυλόπουλος
ΦΑΡΜΑΚΗΣ
cosmos epipla larisa sales epipla prosfores
RE.ARCH
Μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων
adritec europe sa
alkyon hotel skiathos
panagiotopoulos kataskeyastikh larisa
Μαργαρίτης Πρίφτης Φούρλας
the medical project
aimogiagnosi
cps
FIORENTINO
xasampaliotis
ΚΑΨΙΩΧΑΣ
asteras
dalamagas
ground plan
Investa
iakentro exvsvmatikh
KALEMHS
monotech
Plitsi
thessalikes epiloges tilefono diafimisi
kaloghroy
MARIA KOKKA
papatriantafylloy
ΚΛΙΑΦΑ
Prapas
Μαξιμιάδης
koufoma-larisa
Δήμος Λαρισαίων