Advertorial

Η Μανδηλάς Nuts βάζει στον χάρτη το θεσσαλικό αμύγδαλο

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με μια μεγάλη επένδυση η «Β. Μανδηλάς & Σία Ο.Ε», εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της Επεξεργασίας & Εμπορίου Ξηρών Καρπών, δημιουργώντας την πιο εξελιγμένη γραμμή επεξεργασίας αμυγδάλου στην Ελλάδα.

Η οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 2019 στον Τύρναβο αποτελεί το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του προέδρου του ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ κ. Βασίλη Μανδηλά και των δύο του παιδιών, του Λάσκου και της Ροδόπης Μανδηλά, μέσα από την οποία στοχεύουν να αναδείξουν το ελληνικό αμύγδαλο και δη το θεσσαλικό, ως κορυφαίο διατροφικό προϊόν. Όπως σημειώνει στις «Θεσσαλικές Επιλογές» ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Β. Μανδηλάς, βασικός σκοπός είναι η επεξεργασία και η εμπορία προϊόντων άριστης ποιότητας, προκειμένου το ελληνικό αμύγδαλο να βρει τον προορισμό του στην εγχώρια αγορά. Γι’ αυτό -τονίζει ο ίδιος- προμηθευόμαστε από Έλληνες παραγωγούς με επίκεντρο τις περιοχές Τυρνάβου, Αμπελώνα, Συκουρίου, Ελασσόνας και Γόννων, ενώ στους άμεσους στόχους είναι και η δημιουργία Ομάδας Παραγωγών.

ΠΡΟΤΥΠΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στόχος του επενδυτικού πλάνου ήταν η δημιουργία της πλέον εξελιγμένης γραμμής επεξεργασίας αμυγδάλου στην Ελλάδα με παραγωγικό μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η γραμμή SA6 είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο μηχάνημα επεξεργασίας αμυγδάλων, αμερικάνικης πατέντας. Αποτελείται από ένα πρωτοποριακό σύστημα συστοιχίας σπαστήρων με έξυπνη ανατροφοδότηση και ρύθμιση λειτουργίας, κόσκινα καθαρισμού, συστήματα διαλογής και ογκομέτρησης, ταινίες μεταφοράς και ανοξείδωτους τροχήλατους κάδους αποθήκευσης. Με παραγωγή έως 1.000 κιλά την ώρα, θεωρείται ως η καλύτερη και ποιοτικότερη λύση για τις ανάγκες επεξεργασίας του αμυγδάλου του πρωτογενούς τομέα.

Η «Β. Μανδηλάς & Σία Ο.Ε.» εδρεύει στον Τύρναβο σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 600 τ.μ. που αναπτύσσονται σε έκταση 8.500 τ.μ. και διαθέτει χώρους ψυκτικών θαλάμων 400 κ.μ. για τις ιδανικότερες συνθήκες αποθήκευσης των προϊόντων της.

Θέτοντας υψηλούς στόχους, από το τμήμα παραγωγής έως το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, η «Μανδηλάς nuts» παράγει, επεξεργάζεται και διοχετεύει άριστης ποιότητας ξηρούς καρπούς σε όλη την εγχώρια αγορά, ενώ στο άμεσα πλάνα της διοίκησης είναι η συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις για την προώθηση των ελληνικών ξηρών καρπών και στο εξωτερικό.

Προϊόντα

  • Αμυγδαλόψιχα Ελληνική Ωμή
  • Αμυγδαλόψιχα Ελληνική Λευκή Ωμή
  • Αμυγδαλόψιχα Ελληνική Κροκάν Λευκή Ωμή
  • Αμυγδαλόψιχα Ελληνική Ψημένη
  • Αμυγδαλόψιχα Ελληνική Λευκή Ψημένη
  • Αμυγδαλόψιχα Ελληνική Κροκάν Ωμή
  • Αμυγδαλόψιχα Ελληνική Ψημένη Αλατισμένη
  • Αμυγδαλόψιχα Ελληνική Πούδρα
  • Αμυγδαλόψιχα Ελληνική Φέτα Ωμή

Τα προϊόντα συσκευάζονται και διατίθενται σε σάκους των 25 κιλών και χάρτινα κιβώτια των 5 κιλών και 10 κιλών, ενώ η επιχείρηση διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2018.

Εγκαταστάσεις

  • Σπαστήρας αμυγδάλων Διαλογητήριο
  • Μηχανή Λεύκανσης
  • Ηλεκτρικός Αεροθερμικός Φούρνος Μίξερ Αλατίσματος
  • Μηχανή Κροκάν
  • Μηχανή Φιλέ
  • Ψυκτικός θάλαμος
  • Ξηραντήρες Καρπών με κέλυφος

 

1ο χλμ. Τυρνάβου – Λάρισας | Tηλ. 2492022006, 2492022514 | E-mail: info@mandilasnuts.gr | www.mandilasnuts.gr

Χριστούγεννα 2023
Εξώφυλλο περιοδικού
Διαβάστε τις Θεσσαλικές Επιλογές όπως τυπώνονται
Διαβάστε
DEH
FYLLIANA
mikel
Κονδυλόπουλος
ΦΑΡΜΑΚΗΣ
cosmos epipla larisa sales epipla prosfores
RE.ARCH
Μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων
adritec europe sa
alkyon hotel skiathos
panagiotopoulos kataskeyastikh larisa
Μαργαρίτης Πρίφτης Φούρλας
the medical project
aimogiagnosi
cps
FIORENTINO
xasampaliotis
ΚΑΨΙΩΧΑΣ
asteras
dalamagas
ground plan
Investa
iakentro exvsvmatikh
KALEMHS
monotech
Plitsi
thessalikes epiloges tilefono diafimisi
kaloghroy
MARIA KOKKA
papatriantafylloy
ΚΛΙΑΦΑ
Prapas
Μαξιμιάδης
koufoma-larisa
Δήμος Λαρισαίων